Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

TV Paprika difuzează „Aventurile lui James Martin în America”

Inspirat de aventurile din Franța (prezentate în cadrul emisiunii „Aventuri culinare în Franţa cu James Martin”, care a fost difuzată în premieră, în vara anului trecut, pe TV Paprika), maestrul bucătar James Martin își continuă circuitul gastronomic, de această dată în Statele Unite ale Americii.
James Martin's American Adventure

Noul format, produs în 2017, este intitulat „Aventurile lui James Martin în America” și începe pe 8 iunie, de la ora 21:00, pe TV Paprika, conform Media Expres.

Dincolo de Atlantic, britanicul descoperă cele mai captivante, surprinzătoare și diverse bucate și încearcă să înțeleagă spiritul american pur.

Chef-ul și-a dorit mereu să exploreze America, așa că nu putea rata șansa de a călători cu vehicule emblematice (ca Harley Davidson, Aston Martin, Pontiac) de la Est la Vest, din Napa Valley până în Hamptons și din Los Angeles până la New York, descoperind paleta surprinzătoare și seducătoare a culturii culinare americane, dar și chefi celebri de aici (ca Wolfgang Puck și Eric Ripert).

În paralel, James prepară propriile versiuni ale mâncărurilor clasice americane – mai întâi pe drum, apoi acasă, în bucătăria lui din Marea Britanie. Emisiunea are 20 de episoade, care vor fi pe post de luni până vineri, de la 21:00 (reluarea este programată a doua zi, de la ora 14:30).

TOATĂ LUMEA VREA PR! POFTIM AFACERILE DIN PR! – ANUL 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii