Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

TV Paprika anunță trei premiere în prima săptămână din mai

TV Paprika difuzează în prima săptămână a lunii mai sezoane noi şi emisiuni culinare despre bucătăria bavareză, cea mediteraneeană și cu „regina brioșelor”, Alma Obregón, informează Media Expres.
TV Paprika

Şcoala culinară bavareză a lui Schuhbeck” (sezon nou, al doilea) / „My Bavarian Cooking School” are zece episoade de câte 30 de minute și începe de la 1 mai, ora 20:00, avându-l ca prezentator pe bucătarul-vedetă din München, Alfons Schuhbeck.

Acesta prezintă în premieră bazele bucătăriei bavareze, de la supa de pui şi găluştele din covrigei la friptura crocantă de porc şi prăjituri, cursurile prezentând pas cu pas trucurile preparării mâncărurilor bavareze clasice. Schuhbeck va arăta printre altele cum se obține o crustă crocantă la friptura de porc sau la carnea pane, rețete de aperitive gustoase şi supe picante, mâncăruri de peşte şi carne și deserturi. Nu lipsesc felurile bavareze clasice, cum ar fi ciolanul de porc, chiftelele cu caşcaval sau papanaşi copţi.

Seria „Delicii mediteraneene”/ „Ottolenghi’s Mediterranean Feast”, sezonul 1 și 2 include 8 episoade de câte 60 de minute, cu premiera tot la 01 mai și difuzare de luni pînă vineri, de la ora 23:00, cu reluare în ziua următoare la ora 19:00.

Emisiunea îl are ca protagonist pe Yotam Ottolenghi care trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, începând cu oraşul marocan Marrakesh, unde descoperă secretele tajinului şi degustă mâncăruri servite pe stradă. Apoi Yotam vizitează Istanbulul, unde prepară pizza cu carne de vită condimentată şi caserolă de tomate şi caşcaval cu crevete şi calmar, găteşte anghinare cu smântână, baclava şi orez cu lapte şi scorţişoară.

În Africa de Nord, Yotam consumă peşte proaspăt, descoperă harissa iute, gustă din cârnaţii picanţi merguez. În final, în Tel-Aviv, Yotam va cerceta cele mai proaspete produse din Israel, va degusta fructe de mare preparate cu metode speciale şi va găti câteva bucate gustoase cu cei mai buni bucătari locali.

Seria „Deserturile Almei”/ „Alma’s Desserts”/”Dulces con Alma” are zece episoade de câte 30 de minute și debutează la 4 mai, de la ora 21:00. Gazda serialului este Alma Obregón (foto), o bloggeriță spaniolă supranumită și „regina brioşelor”. Aceasta prezintă, printre altele, îngheţata cu vanilie şi biscuiţi, tortul „Pădurea neagră” servit în ceşti mici, brioşe uriaşe şi budincă de pâine cu ciocolată.

CITEȘTE: PREZENTUL ȘI VIITORUL MARKETINGULUI

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii