Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Turul ciclist al Franței a fost reprogramat pentru 29 august

Ediţia din acest an a Turului ciclist al Franţei, prevăzută iniţial în perioada 27 iunie şi 19 iulie, va debuta pe 29 august, la Nisa, urmând să se încheie pe Champs-Elysees, la Paris, duminică 20 septembrie, informează Agerpres, conform presei sportive din Franța.
Shangri-La Hotel Paris

Amânarea celei mai importante curse pe etape din lume nu mai poate fi evitată, după ce preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a decis să prelungească interzicerea adunărilor publice cel puţin până la jumătatea lunii iulie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Uniunea Ciclistă Internaţională (UCI) şi reprezentanţii plutonului profesionist au programată o reuniune în cursul zilei de miercuri, pentru a valida noile date ale Turului Franţei, scrie ziarul Dauphine Libere, preluat de Agerpres.

Şeful statului francez a precizat luni că „marile festivaluri şi evenimente cu public numeros nu vor putea avea loc cel puţin până la jumătatea lunii iulie”, iar directorul Turului Franţei, Christian Prudhomme, a respins ideea derulării cursei cu porţile închise.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii