Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Turnul Eiffel se redeschide publicului pe 25 iunie, cu vizitare limitată până la al doilea etaj

Turnul Eiffel va fi redeschis publicului începând cu 25 iunie, doar până la etajul al doilea, cu purtarea măştii obligatoriu pentru persoanele cu vârste de la 11 ani şi care vor urca doar pe scări.
Eiffel

„După mai mult de trei luni de la închidere, în contextul pandemiei de Covid-19, adică cea mai lungă perioadă de închidere de la cel de-al Doilea Război Mondial, Turnul Eiffel va fi redeschis publicului din 25 iunie, la ora 10.00 (8.00 GMT)”, a anunţat marţi societatea de exploatare a monumentului, informează News.ro, conform AFP.

Numărul de vizitatorilor va fi limitat în faţa monumentului şi la etaje şi va fi doar un sens de circulaţie. Scările vor fi urcate din partea de est şi coborârea va fi pe partea de vest.

„Vârful rămâne închis pentru moment pentru a evita orice situaţie de izolare în ascensoarele care urcă la etajul doi. Publicul va ajunge aici în cursul acestei veri”, a precizat reprezentantul societății.

Data redeschidereii caselor de bilete online va fi „comunicată în curând” şi vizitatorii sunt „încurajaţi” să cumpere în avans tichetele.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii