Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Turneul de tenis de la Wimbledon va fi anulat, din cauza pandemiei de COVID-19

Turneul de tenis de la Wimbledon va fi anulat săptămâna aceasta, conform unei declarații a vicepreședintelui Federației germane de Tenis (DTB), Dirk Hordorff, citat de CNN.
 aboneaza-te
profimedia web -0458177209
În cursul zilei de miercuri, cei care organizează competiția, All England Club, vor organiza o ședință de urgență în cadrul căreia ar urma să ia o decizie finală în privința turneului de tenis programat să înceapă pe 29 iunie, conform CNN.

Într-un comunicat lansat săptămâna trecută, AELTC a anunțat că evaluează toate scenariile posibile, inclusiv amânarea sau anularea turneului, în contextul răsândirii pandemiei de COVID-19.

„Sunt implicat și în forurile ATP și WTA. Deciziile necesare au fost luate deja, iar Wimbledon va decide miercuri anularea turneului, nu am niciun dubiu. Sunt măsurile necesare în situația actuală”, a declarat Dirk Hordorff pentru Sky Sports Germany.

În cazul în care turneul de la Wimbledon va fi anulat, ar fi pentru prima dată de la sfârșitul celui De-al Doilea Război Mondial când acesta nu ar mai avea loc.

Reamintim că simona Halep a cștigat finala turneului de la Wimbledon în 2019, învingând-o categoric pe Serena Williams, în două seturi.

WTA a anunțat deja că turneul de la Roland Garros, programat să înceapă pe 18 mai, se va amâna pentru luna septembrie.

Credit FOTO: Profimedia/AFP

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii