Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Turiștii români pot călători din nou în Turcia

Alin Burcea, vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism,  a declarat luni că turiștii români care doresc să meargă în Turcia pot călători în siguranță, fără a fi obligați să se izoleze la întoarcere
 aboneaza-te
aeroport

Alin Burcea, vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism,  a declarat luni că turiștii români care doresc să meargă în Turcia pot călători în siguranță, fără a fi obligați să se izoleze la întoarcere, informează Agerpres.

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) a actualizat lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat, iar din 15 august se reiau cursele charter pentru Antalya, de vreme ce Turcia a reintrat în “zona verde”. Noua listă actualizată intră în vigoare astăzi, 27 iulie.

Turiștii români care ajung în Turcia nu vor fi obligați să arate rezultatul negativ al unui test Covid-19, așa cum se întâmplă în prezent în Grecia. Cu toate acestea, autoritățile din aeroport vor testa aleatoriu turiștii la aterizare.

În declarația sa, Alin Burcea a mai precizat : “E foarte bine că a mai apărut o nouă destinaţie, având în vedere că până acum turiştii noştri aveau de ales între ofertele din România, Grecia şi Bulgaria, iar Antalya a fost mereu o destinaţie căutată de turiştii români. Cu siguranţă se vor mai înscrie turişti, pentru că turcii au venit şi cu oferte foarte bune, minus 20 – 30%. În plus, sejururile în Antalya se desfăşoară în condiţii de maximă siguranţă sanitară pentru turişti, indiferent de naţionalitate, hotelierii turci investind bani şi resurse pentru respectarea regulilor sanitare în interiorul resorturilor”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii