Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Turismul intern în Bulgaria se va relua pe 13 mai

Turismul intern în Bulgaria se va relua în 13 mai, când se va încheia starea de urgenţă, dar nu este clar când va începe ţara să primească vizitatori străini, a afirmat vineri ministrul Turismului, Nikolina Angelkova, la postul naţional de televiziune, informează Agerpres.
bulgaria

„Discutăm cu Polonia, Germania, Cehia, România, Grecia, Ucraina, Israel, Republica Moldova, Serbia, Turcia şi alte state care şi-au exprimat interesul în Bulgaria ca destinaţie de vacanţă”, a declarat Nikolina Angelkova.

Pe durata stării de urgenţă, care a început în 13 martie, autorităţile de la Sofia au interzis excursiile organizate, atât în interiorul ţării, cât şi peste graniţă sau spre Bulgaria.

Reluarea turismului intern va începe săptămâna viitoare, cu o redeschidere graduală a caselor de oaspeţi şi a micilor hoteluri, care vor trebui să îndeplinească măsurile sanitare stabilite pentru a stopa răspândirea virusului, a precizat Angelkova.

Concesionarii plajelor din Bulgaria se opun planurilor autorităţilor de a oferi gratuit umbrele şi şezlonguri, pentru a încuraja vizitele la plajă, notează Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii