Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Turcii de la Kanal D fac rating cu serialele turceşti

suleyman-magnificul-sub-domnia-iubirii-183139.jpg
Primele şase episoade ale seriei „Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii”, difuzate de Kanal D începând cu luna septembrie, au obţinut cele mai mari ratinguri dintre seriale difuzate de această televiziune.

Campania agresivă de promovare a serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” a avut impactul dorit de şefii de la Kanal D. Cele şase episoade difuzate în cursul lunii septembrie au atras o medie de 691.000 de telespectatori pe minut (6,6% rating la nivel urban).

Un alt serial turcesc transmis în primele nouă luni ale anului, „Inima nu respectă reguli” (49 de episoade), a adus pentru Kanal D o audienţă medie de 514.000 de telespectatori pe minut (4,9% rating urban). Această producţie s-a plasat pe locul secund în topul audienţelor serialelor turceşti de la Kanal D, televiziune aparţinând holdingului de presă Dogan din Turcia.

Spre deosebire de cele două producţii amintite care au spart audienţele postului TV, serialul „O poveste de dragoste” (24 de episoade) a realizat o audienţă mult mai mică la nivel urban: 257.000 de telespectatori (2,4% rating).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii