FacebookTwitterLinkedIn

“Suntem onoraţi şi, în acelaşi timp, foarte încântaţi de acordarea acestui premiu de către membrii juriului ISC. Este un moment important pentru întreaga echipă ce se traduce prin recunoaşterea constantă a valorilor brandului Tullamore D.E.W. De altfel, suntem mândri că Tullamore D.E.W. a câştigat în ultimii zece ani peste 23 de medalii de aur în cadrul competiţiilor internaţionale de profil, ceea ce înseamnă pentru noi faptul că am reuşit să ducem cu succes mai departe viziunea fondatorului brandului, Daniel E. Williams,“ declară Shane Hoyne, Global Brand Director Tullamore D.E.W.

“Gustul Tullamore D.E.W. este unul cu adevărat unic şi se datorează unui proces complex, ce se respectă cu minuţiozitate de fiecare dată. Tullamore D.E.W. este obţinut din trei tipuri de whiskey (pot still whiskey, malt whiskey, grain whiskey), este triplu distilat şi apoi învechit cu griă în butoaie în care a fost păstrat bourbon şi sherry, ceea ce îi conferă o savoare unică. Gustul final este subtil şi fin, o combinaţie plăcută între malţ, tonuri de lemn ars, vanilie şi o aromă naturală a orzului auriu “ ca mai adăugat Hoyne.

International Spirits Challenge este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate competiţii de profil, membrii juriului fiind specialişti internaţionali în domeniu: master blenders, master distillers, importatori, distribuitori, consultanţi, jurnalişti, pasionaţi de whisky şi experţi independenţi din toată lumea.

În Romania, Tullamore DEW face parte din portofoliul Alexandrion Grup. Înfiinţat în 1994, Alexandrion Grup are astăzi o prezenţă activă la nivel local şi internaţional, cu două unităţi de producţie în România.  Portofoliul Alexandrion Grup include toate categoriile de produse de pe piaţa băuturilor alcoolice: whisky, brandy,vodka, gin, lichioruri, digestive, vermut, grappa, sambuca, tequila.