Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

TUI TravelCenter România împlinește 3 ani  

În luna septembrie a acestui an se împlinesc 3 ani de când Grupul Eurolines lansa pe piața românească brand-ul TUI TravelCenter, în urma semnării unui parteneriat strategic cu cel mai mare grup de turism din lume, TUI Travel PLC.
TUI_TravelCenter_Balcescu.jpg

2011 a fost momentul în care TUI TravelCenter a înțeles că numai prin fidelizarea clienților se poate dezvolta sustenabil și continuu, iar rezultatele financiare nu sunt altceva decât consecința feedback-ului pozitiv acordat de aceștia.

Față de anul 2011, TUI TravelCenter a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 112%, ajungând la 66 milioane de euro de la 31 milioane de euro. De asemenea, vânzările au crescut cu 370%, iar numărul agențiilor a ajuns la 77 de la 52.

Plecând de la sloganul „We put a smile on peoples faces”, TUI TravelCenter a pornit în România un mare proiect de implementare a unei culturi organizatorice bazate pe servicii de excelență și inovare, investiția principală fiind făcută în resursa umană.

În același timp, au fost făcute investiții importante în imaginea și confortul oferit clienților în reţeaua de agenții, fiind implementat un nou concept de agenție de turism.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii