Cautare
, Contributor

Travel |
|

TUI TravelCenter, creştere de 75% a vânzărilor în primul semestru al lui 2013

Dragos_Anastasiu6.jpg
Touring Europabus România, compania deţine reţeaua de agenţii de turism Eurolines şi TUI TravelCenter, a înregistrat o cifră de afaceri în primul semestru mai mare cu 34% anului faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la nivelul de 107.946.328 lei.

O creştere substanţială, de 75%, s-a înregistrat în primele şase luni ale anului la vânzările de pachete turistice distribuite prin reţeaua TUI TravelCenter şi Eurolines. Majorarea vânzărilor se datorează în mare măsură atuurilor brandului TUI şi calităţii produselor turistice oferite prin TUI TravelCenter şi Eurolines, a consultanţei care însoţeşte procesul de vânzare şi dedicării faţă de nevoile clienţilor, spun reprezentanţii companiei.

Reţeaua TUI TravelCenter şi Eurolines numără 77 de agentii de turism, dintre care 14 au fost deschise în acest an. Cu un număr de 77 de puncte de lucru, Touring Europabus România deţine cea mai extinsă reţea de agenţii din România.

Principalele linii de business ale Touring Europabus România care au înregistrat cele mai importante creşteri în perioada ianuarie – iunie 2013, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2012 sunt: pentru vânzarea de pachete turistice oferite prin reţeaua de agenţii TUI TravelCenter şi Eurolines majorarea a fost de 75%, pentru biletele de avion aceasta a fost de 20%, iar pentru de transport internaţional cu autocarul operat sub brandul Eurolines, creşterea a fost de 8%.

Numărul de linii operate de către grup s-a extins prin exploatarea relaţiei Dortmund şi, recent, Eurolines a introdus o nouă cursă externă, cea către Bordeaux. Autocarele Eurolines asigură conexiunea gratuită la internet pe teritoriul României.

Touring Europabus România este membră a Grupului Eurolines, grup care a avut în primul semestru o cifră de afaceri de 152.669.243 lei, o creştere de25% faţă de primul semestru al anului trecut. Din Grupul Eurolines fac parte 18 companii din România, Germania şi Rep. Moldova în cadrul acestuia activând un număr de 500 de persoane.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii