Cautare
, Contributor

Travel |
|

TUI Travel Center estimează vânzări de 250.000 de euro la Târgul de Turism al României

Prezent pe piaţa românescă de către Grupul Eurolines în urmă cu trei ani, TUI Travel Center estimează vânzări de un sfert de milion de euro la ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României.
 aboneaza-te
tui travel center

„Legat de aşteptările noastre în ceea ce priveşte acest târg, în primul rând am dori să ne revedem clienţii fideli, fiindcă am observat că un număr important de turişti se întorc la noi. În al doilea rând, legat de vânzări, aşteptăm să obţinem jumătate din cât am vândut la târgul din primăvaraă, adică 250.000 de euro”, a spus Cosmin Marinof, directorul naţional de vânzări TUI Travel Center.

Cosmin Marinof a mai argumentat că „spre deosebire de vacanţele de vară, vacanţele de Crăciun şi Revelion nu se rezervă early-booking”, de aceea, ofertele last-minute şi pentru sezonul rece sunt foarte tentante pentru turişti, însă nu la fel de ofertante precum cele din perioada estivală şi nici la fel de diversificate.

Destiinaţiile deja cunoscute şi îndrăgited e români nu lipsesc din oferta Tui Travel Center, printre care se numără şi destinaţii din România, dar şi cele exotice. Printre noutăţile cu care TUI Travel Center vine la Târgul de Turism al României sunt două destinaţii noi pentru ei: Bodrum (Turcia) şi Lefkada (Grecia). Adaptându-se la nevoile pieţei, pentru turiştii care aleg să meargă în vacanţă cu TUI Travel Center, agenţia le propune un avans de numai 5% pentru vacanţa de vară, la acre se aplică şi reducerea de early-booking, urmând ca restul să fie achitat în alte trei tranşe.

În plus, se acordă 100 de euro discount pentru fiecare pachet pe destinaţia charter la care se adaugă un voucher de 100 de euro pentru un prieten cu care să meargă împreună în vacanţă şi în plus,încă 50 de euro reducere pentru un city-break, la alegere, a mai explicat directorul naţional de vânzări al TUI.

TUI TravelCenter este brandul sub care operează Touring Europabus România, membră a Grupului Eurolines. La rândul său, Grupul Eurolines este alcătuit din 20 de companii şi preconizează pentru anul 2014 o cifră de afaceri de 90 milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii