FacebookTwitterLinkedIn

Pilonul II — am declarat cu toții că nu ne atingem de el, banii rămân acolo”, a precizat Tudose, la „Ora prim-ministrului”, unde a fost invitat să prezinte starea economiei românești.

În plenul Camerei, Tudose a răspuns la o serie de întrebări pe teme de actualitate adresate de liderul deputaților PNL, Raluca Turcan.

Referitor la manualele școlare, șeful Guvernului a precizat că „toate nebuniile sau o parte dintre nebuniile pe care este obligat acum Ministerul Educației să le implementeze au fost stabilite anul trecut”.

Manualele de clasa a V-a — mă bucur că aveți o îngrijorare. Toate nebuniile sau o parte din nebuniile pe care este obligat acum Ministerul Educației să le implementeze au fost stabilite anul trecut. Inclusiv celebrul manual de Sport. Vă mulțumim și pe această cale pentru acest lucru. O comparație cu anul trecut este sublimă — acum vorbiți de manual de clasa a V-a. Anul trecut nu vorbeați de niciun manual, fiindcă nu era gata niciunul. (…) Comparația Cuc — Orban este inutilă, fiindcă nu poți să compari ceva cu zero. N-am mers niciunul dintre noi pe autostrada Orban. Nu știu de ce, dar nu am găsit-o. Plângeți pe tema celor care pleacă din țară. Ați folosit o cifră — 200.000. (…) De fapt este vorba de mai mult de 200.000. Este cifra celor care au plecat anul trecut, (…) pe guvernarea Cioloș”, le-a răspuns Tudose liberalilor.