FacebookTwitterLinkedIn

Vacanță pentru business

Având în vedere nivelul ridicat al cererii pentru produsele noastre, anul acesta nu vom lua vacanță generală, ci fiecare dintre noi își va decide singur intervalul de timp dedicat concediului. Lunile iunie și iulie au fost foarte aglomerate pentru Promateris, ne așteptăm la o ușoară relaxare în august față de lunile precedente, dar nu ne propunem să întrerupem activitatea în această vară. 

Certitudini și predictibilitate

Dincolo de predictibilitatea redusă cauzată de Covid-19, domeniul în care activăm noi este prin definiție unul care este foarte efervescent, unde putem sa anticipăm câteva trenduri, dar în niciun caz nu se poate pune problema predictibilității în activitatea noastră curentă. Așadar, la un oarecare nivel suntem obișnuiți să navigăm prin incertitudine și printr-un mediu dinamic din punct de vedere al legislației, al obiceiurilor de consum sau al disruption-urilor cauzate de continua inovație la nivel de produs (materiale, tehnologii de producție, etc).

Îngrijorări

Vara este de obiciei o perioadă bună pentru business-ul nostru, iar anul acesta nu se anunță a fi o excepție. Așadar, în afara grijilor “obișnuite”, cele legate de bunul mers al afacerii, nu identific niciun motiv de îngrijorare legat de sezonalitate. 

Planuri de business

Ne propunem să continuăm investițiile în fabrica noastră din Buftea în vederea creșterii capacității de producție, dar și cu scopul diversificării portofoliului de produse. De asemenea, în anul 2022 vom începe construcția unei noi fabrici în Crevedia pe care ne propunem sa o finalizăm în anul 2024. Un alt aspect important este legat de extinderea ariei geografice în care comercializăm produsele noastre, dorim să ne consolidăm poziția în Grecia (unde deținem o cotă semnificativă din piața de pungi și sacose bio-based compostabile comercializate în retail), Polonia, Ungaria, dar și să adresăm piețe noi, cum este Ucraina.

Vacanță în țară sau străinătate

Voi pleca împreună cu familia în Grecia, este destinația în care ne-am petrecut vacanțele în ultimii ani.