Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Lideri |
|

Țuca Zbârcea & Asociații  numește un nou partener și promovează alți 10 avocați

Societatea de avocaţi Ţuca Zbârcea & Asociaţii și-a extins echipa de management şi a realizat 11 promovări interne.
Sebastian Radocea_Tuca Zbarcea  Asociatii

Astfel, Sebastian Radocea a fost numit partener în departamentul de energie al firmei. Alți zece avocați au fost avansați în diverse roluri în cadrul firmei. Promovările, efective de la 1 ianuarie 2015,  sunt o urmare a procesului de evaluare care a avut loc în perioada noiembrie-decembrie 2014. La începutul acestui an, trei parteneri au fost promovaţi.

Sebastian Radocea este specializat în dreptul energiei, fuziuni și achiziții și drept societar și comercial. În cei 15 ani de activitate profesională, Sebastian a participat la primul proces de separare legală (unbundling) a activităților de distribuție și furnizare de energie electrică la nivelul unei foste societăți de stat din sectorul energiei electrice, precum și în privatizarea unor societăți de distribuție și furnizare a energiei electrice. Radocea a acordat asistență unui număr considerabil de investitori privați în legătură cu dezvoltarea, operarea, achiziția și/sau vânzarea unor  proiecte fotovoltaice. În prezent, el este implicat în implementarea, pentru prima dată în România, a proiectelor de eficiență energetică în sectorul public.

Alți 10 avocați au fost promovați la statutul de Managing Associate sau Senior Associate. Astfel, Andreea Lisievici-Lefter, Patricia Enache, Mihai Ene și Dana Busini vor face parte, de la începutul lui 2015, din grupa de elită a firmei – Managing Associate. De asemenea, Olga Cobăsneanu, Maxim Dogoter, Mariana Sturza, Ruxandra Niță, Ruxandra Frangeti și Alexandru Moldoveanu se alătură grupei avocaților seniori – Senior Associate. Majoritatea promovărilor sunt în departamentele de litigii și arbitraje comerciale, inclusiv drept penal, dar și drept societar/comercial, drept financiar-bancar și piețe de capital, PPP/concesiuni sau dreptul muncii.

Echipa Ţuca Zbârcea & Asociaţii cuprinde peste 170 de avocați și angajați iar începând cu 1 ianuarie 2015, numărul partenerilor va urca la 25 de la 24 în prezent.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii