Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Tuborg a închiriat 10.300 mp în parcul logistic CTPark Bucharest North, dezvoltat de CTP

CTP se clasează în top cinci dezvoltatori de proprietăți industriale din Europa și este cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale și logistice din Europa Centrală și de Est, deținând peste 6,6 milioane mp de spații logistice și desfășurând operațiuni în nouă țări din regiune.
CTP

Noul depozit va deveni operațional în luna ianuarie 2022 și va fi principalul punct de distribuție pentru toate produsele alcoolice și non-alcoolice din portofoliul companiei.

„În mai puțin de un an, am reușit să închiriem 85% din prima clădire, iar acum avem deja cereri pentru următoarea”, a declarat Andrei Koszti, Regional Commercial Manager, CTP România.

Tranzacția de închiriere pentru cei 10.300 m2 pe care Tuborg îi va ocupa în CTPark Bucharest North a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman&Wakefield Echinox.

CTPark Bucharest North, situat în Ștefănești, județul Ilfov, are o suprafață totală de 21 de hectare, fiind dezvoltat în urma unei investiții inițiale de 65 de milioane de euro. În București, CTP deține 5 parcuri industriale: CTPark Bucharest, CTPark Bucharest North, CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest South, CTPark Chitila.

În România, CTP deține depozite de clasa A în 14 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu, Caransebeș și Salonta.

Compania și-a propus ca până în 2023 să își extindă portofoliul de proprietăți până la 10 milioane mp. De la sfârșitul lunii martie a acestui an, CTP este listată pe bursa din Amsterdam. În urma ofertei, capitalul social total emis și existent este format din 397 milioane de acțiuni, ceea ce implică o capitalizare de piață de 5,6 miliarde de euro. Prețul ofertei a fost stabilit la 14 euro pe acțiune.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii