FacebookTwitterLinkedIn

CFR Călători a menționat că pentru destinațiile Salonic şi Halkali/Istanbul nu s-a obţinut încă acordul pentru circulaţia feroviară, informează Agerpres.

“CFR Călători repune progresiv în circulaţie, începând cu data 1 iulie 2020, trenurile internaţionale a căror circulaţie a fost suspendată în corelaţie cu măsurile luate de autorităţi în contextul pandemiei cu coronavirus. 

În urma negocierilor purtate de conducerea CFR Călători cu operatorii feroviari OBB din Austria şi MAV Start din Ungaria, se reia circulaţia prin frontierele feroviare Curtici – Lokoshaza şi Episcopia Bihor – Biharkerestesz a trenurilor internaţionale cu plecare din Bucureşti Nord, Braşov, Timişoara Nord, ce au ca destinaţie Budapesta şi Viena”, se arată în comunicat.

CFR Călători va repune în circulaţie, din data de 6 iulie, trenurile internaţionale 1095 şi 1094 pe ruta Bucureşti Nord – Ruse şi retur, conform mersului din extrasezon, având în vedere faptul că nu s-a obţinut încă acordul pentru circulaţia feroviară către Salonic şi Halkali/Istanbul, menţionează compania.

Masca de protecţie este obligatorie pe toată durata călătoriei cu trenul.