Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

TRENDnet lansează primul adaptor wireless de reţea cu port USB 3.0

trend.png
TRENDnet, cel mai bun producător de echipamente de rețea cu şi fără fir din clasa sa, anuntă în cadrul târgului CES 2013, disponibilitatea noului său adaptor de reţea pe USB, model TEW-805UB — primul adaptor wireless cu port USB 3.0.

Fiind un adaptor dual band, TEW-805UB este capabil să comunice cu două reţele wireless diferite — una pe standard AC, pentru performanţe de vîrf şi una pe standard N, pentru comunicarea cu router-ele wireless N obişnuite. În funcţie de reţeaua aleasă, TEW-805UB oferă viteze la transfer de 867 Mbps, pentru standardul AC şi 300 Mbps pentru standardul N.

Noul echipament beneficiază de un process intuitive de instalare, ce îi permite să fie funcţional în mai puţin de cinci. De asemenea, prezenţa butonului WPS (Wi-Fi Protected Setup) îi permite să realizează automat legătura cu reţeaua wireless, printr-o simplă apăsare de buton. TEW-805UB deţine şi un soft integrat ce permite stocarea datelor de logare a mai multor reţele şi poate prioritiza conexiunile la reţea. 

“Decizia de a utiliza portul USB 3.0 împreună cu noul nostru adaptor wireless AC1200 Dual Band,  este una foarte logică,” a declarat Zak Wood, director of global marketing for TRENDnet. “Portul USB deţinut de TEW-805UB nu va limita niciodată vitezele record ce pot fi obţinute de adaptor prin standardul wireless AC.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii