Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

News |
|

Treisprezece militari americani au murit într-un atentat sinucigaș la Kabul

Potrivit ultimului bilanț al Pentagonului, 13 militari americani au murit şi alţi 18 au fost răniţi în atentatele sinucigaşe de joi din apropierea aeroportului din Kabul.
Kabul,,Afghanistan,Globe,Map,Atlas,Geography,Landmark,With,Caucasian,Person's

Preşedintele Joe Biden a spus joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că soldaţii americani care au murit în atentatele de lângă aeroportul din Kabul sunt „eroi” şi a precizat că SUA vor răspunde „cu forţă şi precizie, la momentul şi în locul pe care îl vor alege”.

„Un al treisprezecelea soldat american a murit în urma rănilor suferite în atentatul de la poarta Abbey”, a declarat purtătorul de cuvânt al comandamentului central al armatei americane, Bill Urban.

„Numărul răniţilor este acum de 18”, a adăugat el, în contextul în care precedentul bilanţ anunţat de Pentagon era de 12 morţi şi 15 răniţi.

Autointitulata grupare Stat Islamic (ISIS) a revendicat atacul, a transmis agenția de știri Amaq a grupării teroriste, conform Rador.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii