Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

A treia zi de proteste împotriva adoptării ordonanţei privind modificarea codurilor penale

Peste 150.000 de oameni au protestat joi seara, în mai multe orașe din țară, faţă de adoptarea de către Guvernul Grindeanu a Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea codurilor penale.
proteste 2

Protestele în stradă s-au înregistrat în București, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Arad, Timișoara, Brașov, Buzău, Constanța, Galați, Focșani, Craiova, Iași, Ploiești, Sibiu și Vaslui.

În București, circa 70.000 de oameni au protestat în fața clădirii guvernului din Piața Victorie. Manifestarea a fost pașnică și nu s-au înregistrat violențe, așa cum s-a întâmplat miercuri, când ultrași violenți au aruncat cu petarde și au atacat manifestanții pașnici.

S-au scandat lozinci împotriva PSD și a lui Liviu Dragnea, precum: „PSD ciuma roșie”,  „Dragnea nu uita, România nu-i a ta”, „DNA să vină să vă ia”, „Nu puteți cumpăra toate generațiile”, „România, trezește-te!”, „Abrogați și apoi demisionați”, „România — stat de drept” și „Nu legalizați hoția. Nu distrugeți România””.

Unii protestatari au venit în Piața Victoriei cu steaguri, cu vuvuzele, cu tobe și cu pancarte pe care erau înscrise mesaje antiguvernamentale.

După ora 22:00, manifestanții au cântat Imnul Național.

După ora 00:45, protestarii au părăsit Piața Victoriei.

CITEȘTE: LIVIU DRAGNEA NU RENUNȚĂ LA ORDONANȚĂ

VEZI CINE A PĂRĂSIT GUVERNUL GRINDEANU DE LA ÎNCEPUTUL PROTESTELOR!

UITE CARE SUNT TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE LA NIVEL NAȚIONAL ÎN IANUARIE 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii