Cautare
, Staff

Afaceri |
|

A treia oară cu noroc? Hugo Boss a inaugurat un magazin în București, de 195 de metri pătrați

Brandul german Hugo Boss a inaugurat un magazin în București, la parterul hotelului Radisson Blu, situat pe Calea Victoriei.
boss

Acesta a fost adus în sistem de franciză de către Adrian Gică. Este pentru a treia oară când un magazin Hugo Boss este prezent pe piața locală. Inițial, franciza Hugo Boss în Romania fusese preluata de Papillon Beauty Fashion, o companie controlata de familia Sarkis, care deține și cea mai mare firmă de distrbuție de pe piața locală, Interbrands. La venirea crizei, magazinul a fost închis și câțiva ani mai târziu franciza a fost preluată de doi tineri investitori români, Adrian Matei,  fiul omului de afaceri Ion Matei, proprietarul importatorului de băuturi Lerida International, și Andrei Alecu, fiul primului manager al McDonald’s România, Marian Alecu. Din 2014, magazinele Hugo Boss au ieșit, din nou, de pe piață.

Având un spațiu comercial total de 195 de metri pătrați, noul magazin BOSS oferă colecțiile Primăvară/Vară 2018 BOSS Menswear și BOSS Athleisure, inclusiv pantofi și accesorii.

Hugo Boss este unul dintre liderii segmentului premium și de lux de pe piața globală de îmbrăcăminte și se concentrează pe dezvoltarea și comercializarea de modă premium și accesorii pentru bărbați și femei. Având sediul în Metzingen și aproape 14.000 de angajați, compania a generat vânzări nete de 2,7 miliarde de euro în anul fiscal 2017.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii