Cautare
, Contributor

Leadership |
|

Trei studenți români au lansat o platformă care permite utilizatorilor să-și personalizeze CV-ul

Platforma Novorésumé a fost dezvoltată de cei trei studenți în urma cercetării regulilor sugerate de specialiștii în resurse umane.
Novoresume Team

Tinerii, Andrei Kurtuy, Cristian Letai și Ștefan Polexe au construit diferite modele de CV-uri, pe care utilizatorii le pot personaliza și „adapta la nevoile secolului XXI”.

„În lumea modernă, se estimează că un aplicant la un job are lan dispoziție în jur de șapte secunde în care să impresioneze responsabilul în resurse umane. Acest lucru implică faptul că résumé-ul care va rămâne în mintea angajatorului, după ce parcurge zeci sau chiar sute de pagini, este impresionabil prin design și, în același timp, care evidențiază facil cele mai importante caracterstici ale aplicantului. Modelele noastre sunt construite astfel încât ambele condiții sunt îndeplinite simultan”, explică Andrey Kurtuy, unul dintre cofondatorii proiectului.

Ideea a apărut în urmă cu doi ani, atunci când studenții au participat la Innovation Cup. În urma feedback-urilor primite, cei trei au decis să continue dezvoltarea proiectului.

„Am fost foarte impresionați de impactul pe care l-a avut ideea noastră și am hotărât să valorificăm potențialul. Începutul a fost anevoios, toți trei eram la începutul studiilor, mai aveam multe de învățat pentru a pune un plan de afaceri pe picioare”, spune Stefan Polexe, un alt confondator al Novorésumé.

Înainte de lansare, în scopul promovării, echipa a creat CV-uri pentru Darth Vader și Deadpool. 

Cei trei au lansat versiunea beta pe 22 februarie 2016, iar până în prezent, proiectul a adunat peste 600 de abonați pe website și peste 2.200 de aprecieri pe pagina de Facebook.
Novoresume - imagine website

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii