Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Trei sezoane noi și o premieră TV la CBS Reality

CBS Reality difuzează din 3 iulie trei sezoane noi din producții consacrate și din 23 iulie o emisiune "nou-nouță și originală marca CBS Reality", o producție din 2018, informează Media Expres.
CBS

Dosarele crimei, cu Donal MacIntyre”, sezonul 1, începe din 23 iulie de la ora 22:00, cu difuzare de luni până vineri. Această nouă emisiune este prezentată de jurnalistul de investigație Donal MacIntyre și examinează unele dintre cele mai cutremurătoare și fascinante crime din ultimii ani, prin ochii bărbaților și femeilor care s-au asigurat că se va face dreptate, notează Media Expres.

Fiecare episod include un interviu cu un detectiv care a reușit să resolve cazul respectiv. Folosind reconstituiri dramatice, imagini de arhivă și înregistrări ale poliției, MacIntyre îi poartă pe telespectatori prin toate răsturnările de situații, prin pericolele și dificultățile care, în final, au dus la rezolvarea cazului. Emisiunea continuă și în august, cu episoade în premieră.

TOPUL COMPANIILOR DE CERCETARE DE PIAȚĂ – ANUL 2017

Faimoși în urma unor crime”, sezonul 4, de luni până vineri, de la ora 22:00, în perioada 3 – 10 iulie. Seria prezintă ucigașii care au câștigat notorietate atunci când crimele lor au creat o frenezie mediatică. Fiecare episod de o oră prezintă reconstituiri dramatice ale unor crime celebre, folosind materiale de arhivă și comentarii care dezvăluie psihologia atacatorilor.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR ÎN URBAN – IUNIE 2018

Păcate și secrete”, sezonul 4, de luni până vineri, de la ora 22:50, în perioada 6 –13 iulie. În spatele ușilor închise, peste titlurile de primă pagină, fiecare oraș are o parte întunecată… Exclusiv la CBS Reality, seria-documentar de față dezvăluie secretele malefice din diverse comunități care s-au confruntat cu violența – crime brutale care au zguduit cartiere întregi, comunitățile întrebându-se cine va fi următorul și temându-se de orice străin în oraș.

Gemeni malefici”, sezonul 1B, de luni până vineri, de la ora 22:00, în perioada 11 – 20 iulie. Această emisiune analizează sub lupă poveștile legate de faptul că unul dintre gemeni poate simți când celălalt este rănit și urmărește cazuri reale în care unul dintre ei a luat-o pe căi greșite, devenind malefic, iar apoi a dat vina pe celălalt geamăn.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL NAȚIONAL – IUNIE 2018

CBS Reality face parte din portofoliul AMC Networks International, este o televiziune distribuită în România prin Tematic Cable (Tematic Media Group), vinde publicitate locală prin Thematic Channels și este promovată prin agenția Indoor Media Group.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii