FacebookTwitterLinkedIn

Campania „Împarte o Coca-Cola cu Adi Despot la B’ESTFEST” a câștigat trei premii:

– The Webby Award la Categoria Display & Banner Advertising

– The Webby People’s Voice Award la Categoria Display & Banner Advertising category

– The Webby People’s Voice Award la categoria Banner Campaigns

Din juriu au făcut parte, printre alții, actorul Kevin Spacey, muzicianul David Bowie, Vint Cerf (co-inventator al Internetului), Biz Stone (co-fondator Twitter), Kevin Systrom (co-fondator Instagram), Iain Tait (Executive Creative Director Google Lab), Mitchell Baker (Mozilla CEO) și  David Karp (fondator Tumblr).

Nir Refuah, Chief Innovation Officer MRM Worldwide România, a declarat: „Suntem de două ori mândri că am câștigat la The Webby Awards și asta pentru că am fost desemnați câștigători atât de către un juriu extrem de competent, dar și de către public. Este o onoare ca o agenție din România să fie aleasă printre primele 10 agenții digitale din lume.”

Lansată în luna iulie 2013, campania „Împarte o Coca-Cola cu Adi Despot la B’ESTFEST” oferea utilizatorilor oportunitatea de a înregistra un duet digital personalizat cu vocalistul trupei „Vița de Vie”- Adi Despot – și să interpreteze împreună cunoscuta piesă „Praf de Stele”.

La rândul său, Nicoleta Eftimiu, Marketing Activation Manager Coca-Cola România & Moldova, a spus: „Aceste rezultate se datorează tuturor celor care au construit acest proiect. Doresc să mulțumesc întregii echipe, formată din oameni care se implică cu aceeași pasiune în fiecare nouă campanie Coca-Cola”.

Până la finalul campaniei, peste 1.000 de fani ai trupei au fredonat în întregime melodia, vocile lor acompaniind concertul Viţa de Vie de la B’ESTFEST 2013. O parte din vocile înregistrate au fost promovate în videoclipul „Praf de Stele”.

„Împarte o Coca-Cola cu Adi Despot la B’ESTFEST” a fost parte din campania de IMC „Împarte o Coca-Cola”, derulată pe perioada verii anului trecut când, pentru prima dată în istoria brandului, Coca-Cola le-a oferit logo-ul consumatorilor săi. Campania a beneficiat de spoturi TV, suport Digital și PR, promovare în cinematografe, afisaje stradale și afisaje pe autobuzele din București și Constanţa. Totodată, campania a cuprins și activări speciale: consumatorii i-au putut surprinde pe cei dragi afişându-le numele pe ecranele magazinului Cocor.

Pe lângă cele trei premii Webby, campania „Împarte o Coca-Cola cu Adi Despot la B’ESTFEST” a câștigat un Silver Drum la categoria Digital, în cadrul Golden Drum Awards 2013 și a fost nominalizată la categoria Interactive la Eurobest 2013.