Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Trei oameni noi în managementul agenției Vitrina Advertising

Vitrina Advertising, agenție full-service națională cu sediul la Cluj-Napoca și reprezentanță la București, și-a consolidat echipa de management. Ioana Căprar este Business Development Manager, Cecilia Măruță coordonează Departamentul Digital, iar Raluca Crișan – Departamentul PR.
De la stanga - Cecilia Maruta, Ioana Caprar, Raluca Crisan

„Sunt foarte fericită că am reușit să întăresc echipa cu trei profesioniști cunoscuți în domeniu, care adaugă un plus important consultanței strategice, zonă tot mai solicitată de clienții noștri. Cu profesionalism și entuziasm, Ioana, Cecilia și Raluca s-au integrat deja foarte bine în echipă”, a declarat Mihaela Rus, directorul general al Vitrina Advertising.

Ioana Căprar (foto mijloc) este specialist în marketing şi comunicare și are o experiență de 13 ani acumulată ca director executiv în agenţii de publicitate şi digital marketing, marketing manager în companii din domeniul producției publicitare și apoi HoReCa, head of business development Romania pentru o companie internațională de web & social media mining și consultant de marketing pentru companii locale și naționale. Ioana Căprar se implică voluntar și în diverse proiecte, fiind vicepreședinta Boardului Director al Fundaţiei Comunitare Cluj.

Pasionată de comunicare online și offline, Cecilia Măruță (foto stânga) are o experiență profesională de 17 ani și a lucrat la Cluj-Napoca și București în companii din industria publicitară, presă, IT și sectorul non-guvernamental. A fost implicată în coordonarea unor proiecte precum „Verde urban” și „Târgul verde”, fiind o susținătoare activă a campaniilor de responsabilitate socială. Cecilia Măruță are studii aprofundate în Filosofie și acreditări în Resurse umane și Management de proiect.

Profesionist cu 12 ani de experiență în comunicare, Raluca Crișan (foto dreapta) și-a început cariera în presă (Clujeanul, Ziarul Clujeanului şi Evenimentul Zilei), iar din 2008 s-a specializat în Relaţii publice. A fost implicată în proiecte de comunicare pentru Rombat, Asociaţia Berarii României, TIFF, Colours of Cluj, Electric Castle, Photo Romania Festival, Jazz in the Park, Târgul de Cariere și acțiuni de voluntariat (Branding Cluj-Napoca, Lecturi urbane a la Cluj, TEDxCluj, Asociația Autism Transilvania). Este trainer autorizat şi doctorand în Sociologie.

Vitrina Advertising, înființată în 1992, este o agenţie full-service naţională cu sediul în Cluj-Napoca şi o reprezentanţă în Bucureşti. Printre clienții agenţiei se numără Ambient, Banca Transilvania, Billa, Cluj Innovation Park, Danfoss, Domeniul Coroanei Segarcea, Emerson, Eximtur, Gedeon Richter România, Iulius Management Center, Kastamonu România, Metro, Michelin, Monor, Universitatea „Babeş-Bolyai”, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Vitacom.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii