Cautare
, Forbes Staff

Media şi entertainment |
|

Trei lucruri pe care să nu le faci după un interviu de angajare

Chiar dacă îți cauți un nou loc de muncă, ai trecut de interviul de angajare și simți că greul a trecut, realitatea este că după acest moment ne vin în minte tot felul de scenarii și gânduri, care nu sunt mereu optimiste, ceea ce nu ne dă un sentiment prea plăcut.
interviu.jpg

Iată ce recomandă specialiștii să nu facem după ce am avut un interviu de angajare:

1. Nu te gândi prea mult la cum a decurs și nu rememora toate detaliile

Poate fi o reală provocare ca, odată ajuns acasă, să încerci să nu te gândești pe larg la interviul pe care tocmai l-ai avut, la ce ai fi putut sau nu să faci mai bine. Specialiștii spun că astfel de gânduri nu sunt deloc benefice pentru tine. Relaxează-te și gâdește-te că ai făcut tot ce ți-a stat în putință.

2. Nu uita să trimiți un mesaj de mulțumire

Chiar dacă poate părea un gest învechit, este oportun ca după interviul de angajare să îi trimiți recrutorului un e-mail prin care să îi mulțumești pentru timpul acordat și pentru discuție. Făcând acest gest, arăți că ești interesat.

3. Nu te opri din căutări

Chiar dacă ai fost la un interviu de angajare, acest lucru nu înseamnă că trebuie să te oprești din a căuta un loc de muncă. Este indicat să mergi și la alte interviuri, deoarece cu cât ai mai multe oferte, cu atât este mai bine, pentru că ai de unde alege.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii