Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Trei canale noi pe Orange TV: BBC Entertainment, BBC Knowledge și BBC World News

orangetelecom.jpg
BBC Worldwide și BBC World News au anunțat, în cursul acestei săptămâni, încheierea unui acord cu Orange privind distribuirea unor noi canale în România. BBC Entertainment, BBC Knowledge și BBC World News vor fi disponibile în cadrul pachetului Universe HD al platformei DTH, recent lansată de Orange România.

Lansarea pe Orange TV a BBC Knowledge, care difuzează cele mai bune documentare britanice, continuă expansiunea postului de televiziune în regiunea Europei Centrale și de Est. BBC Knowledge s-a lansat, pentru prima dată în 2013, în Cipru, Ungaria, România și Slovenia. Emisiuni precum Planeta înghețată, Teoria se dezintegrează, Top Gear SUA și Viața secretă a dinozaurilor vor fi disponibile abonaților datorită acestui nou acord.

Ian McDonough, Vice-Președinte Executiv al BBC Worldwide pentru Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, a declarat că “după lansarea de succes a BBC Knowledge în România, la începutul acestui an, este foarte plăcut să constați că există o cerere pentru canalele BBC pe această nouă și interesantă platformă TV. Canalele noastre încep să fie din ce în ce mai răspândite în Europa Centrală și de Est. Așteptați-vă la mai multe anunțuri de acest gen în lunile următoare”.

Colin Lawrence, Director de Distribuție al BBC Global News Ltd, a spus că “avem deja un nivel ridicat de apreciere al BBC News din partea publicului în multe piețe est-europene, așa că sunt încântat de această nouă oportunitate și salut extinderea relației noastre cu Orange”.

“Suntem încântați de parteneriatul cu BBC Worldwide și BBC World News în România. Având în vedere reputația excelentă a BBC în ceea ce privește divertismentul, documentarele și programele de știri, aceste canale constituie o parte esențială a ofertei”, a adăugat, la rândul său, Julien Ducarroz, CCO al Orange România.

BBC Entertainment, care oferă comedii și drame britanice produse de BBC și de cele mai importante companii de producție independente din Marea Britanie, s-a lansat în România pe frecvența sa pan-europeană în 2009.

BBC World News este disponibil în România de mai bine de zece ani, oferind știri internaționale de înaltă calitate, evenimente de actualitate și programe de lifestyle precum HARDtalk cu Stephen Sackur, Global cu Jon Sopel și Fast Track. Noul pachet TV al Orange România își completează serviciul de telefonie mobilă existent și se transmite prin intermediul satelitul SES Astra. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii