FacebookTwitterLinkedIn

Compania 3house are ca obiectiv deschiderea a trei locații în București în următorii doi ani, cu o suprafață totală de peste 15.000 de metri pătrați. Prima locație se află deja în curs de amenajare și este situată în centrul Capitalei, pe strada Tudor Arghezi nr. 8-10. Ea va fi complet funcțională începând cu luna ianuarie 2019, un prim etaj fiind disponibil pentru vizitare din luna noiembrie a acestui an. Investițiile totale pentru prima locație 3house sunt estimate la suma de 1,7 milioane de euro.

„Cred că cel mai important beneficiu al 3house este acela că le oferă membrilor și vizitatorilor ocazia de a se concentra pe afacerile și proiectele lor, fără a mai irosi timp și resurse suplimentare pentru administrarea propriului spațiu de lucru. Pentru că înțelegem foarte bine nevoile clienților noștri, precum și ale echipelor lor, ne-am concentrat eforturile pe crearea unui produs care îi ajută pe cei care ne trec pragul să devină mai buni în tot ceea ce își propun. De la infrastructura de birou, la serviciile integrate pentru angajați, de la calitatea ingredientelor din zona culinară, la atenția pe care o acordăm vizitatorilor, 3house reprezintă un adevărat concierge”, a declarat Vlad Craioveanu, co-fondator și CEO 3house.

Astfel, antreprenori, intraprenori din companii sau profesioniști din diferite domenii de activitate vor beneficia de toate facilitățile unui mediu de lucru performant și creativ: birouri dedicate echipelor, zone open-space, un spațiu de evenimente cu o capacitate de 120 locuri, un bistro marcă proprie cu o capacitate de 100 locuri. O gamă de servicii speciale, accesul la o comunitate diversă, sesiuni de networking, precum și programe dedicate creșterii calității vieții completează oferta 3house.

3house este o companie dezvoltată de trei antreprenori români, Vlad Craioveanu, el care a introdus cu succes conceptul de co-working în România în 2012 prin lansarea Impact Hub Bucharest, Ilinca Păun, CEO-ul The Entrepreneurship Academy, și Cristian Ustinescu, cu o vastă experiență în domeniul imobiliar din România și din afara țării.