Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Trei actori de la Hollywood străbat Rusia înghețată și deșerturile Chinei

discovery.jpg
Discovery Channel difuzează din 21 mai a.c. seria de șofat off-road „Călătorii extreme cu Tom Hardy”, în fiecare marţi, de la ora 21:00, avându-i ca protagoniști pe celebrii actori Tom Hardy, Adrien Brody şi Henry Cavill, notează Media Expres.

Seria de trei episoade este o combinaţie de test de anduranţă şi program de călătorie și aceasta îi mai reunește alături de actori pe fostul pilot finlandez de Formula 1 Mika Salo şi fostul campion britanic şi mondial de superbike Neil Hodgson.

De la un ger de minus 50 de grade Celsius, în Rusia îngheţată, până la plus 50 de grade Celsius în deșerturile Chinei sau în jungla malaeziană extrem de umedă, în plin sezon musonic, programul forţează la limită nu doar vedetele, ci şi maşinile pe care acestea le conduc, se arată într-un comunicat difuzat de agenția de PR a Discovery România, Grayling, preluat de Media Expres.

Cota de celebritate a lui Tom Hardy a crescut după ce a jucat rolul lui Bane în ultima parte din trilogia „Batman” a lui Christopher Nolan, „Cavalerul negru: Legenda renaşte”.

Adrien Brody a câştigat Oscarul pentru „Cel mai bun actor” cu rolul lui Wladislaw Szpilman, un supravieţuitor al Holocaustului în filmul lui Roman Polanski, „Pianistul”. Până în prezent, rămâne cel mai tânăr actor care a primit vreodată Premiul Oscar la această categorie.

Henry Cavill a devenit deja cunoscut atât în cinema, cât şi în televiziune. Publicul îl va vedea în curând în rolul lui Superman din filmul „Man of Steel”, însă mulţi îl vor recunoaşte de pe micul ecran, unde a jucat timp de patru sezoane în producţia Showtime „The Tudors”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii