Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

„Trăzniţii” au îmbătrânit pe două ratinguri şi jumătate la Prima TV

televizor1.jpg
Cel mai vechi serial de pe piaţa autohtonă TV, „Trăzniţii”, difuzat de mai bine de 19 sezoane la Prima TV, a înregistrat în acest an un rating mediu urban de 2,4%. Este o audienţă care certifică în continuare prezenţa aceastei producţii în grila de programe de la Prima TV. De Petre Barbu

Cele 166 de episoade ale serialului „Trăzniţii”, difuzate în primele nouă luni ale acestui an, au înregistrat la nivel urban o audienţă medie de 256.000 de telespectatori pe minut (2,4% rating). Este serialul cu cea mai mare audienţă de la Prima TV.

Dar televiziunea membră a diviziei „Free TV Unit" a grupului german „ProSiebenSat. 1” nu se poate lăuda cu prea multe seriale. Prima TV nu pariază pe seriale pe post de „locomotive” de audienţă, aşa cum pariază Kanal D (seriale turceşti) şi TVR 1 (seriale coreene).

Producţia autohtonă „Iubiri secrete”, o reality-telenovelă, a avut o audienţă medie de 204.000 de telespectatori pe minut (1,9% rating) pentru 85 de episoade transmise.

Alte două seriale (producţii SUA), „CSI: Investigaţii (sezonul VII)” şi „Medium”, au obţinut audienţe relativ reduse, 72.000, respectiv 51.000 de telespectatori pe minut, la nivel urban.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii