Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Analize |
|

Travelminit.ro: Rezervările cu vouchere de vacanţă, în creștere cu 34% în 2021

După ce anul trecut românii s-au văzut nevoiţi să îşi amâne sau chiar să îşi anuleze vacanţele pe fondul apariţiei pandemiei, în prezent asistăm la o creştere a numărului de rezervări şi, implicit, a numărului de turişti.
Black,Sea,Beach

La această creştere a turismului intern contribuie şi faptul că românii îşi pot achita cazarea cu voucherele de vacanţă primite de la angajatori.

Conform unui studiu realizat de platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro împreună cu Sodexo, comparativ cu anul 2019, tot mai mulţi români au ales să îşi plătească sejururile utilizând cardurile de vacanţă, în lunile iunie şi iulie ale anului în curs, înregistrându-se o creştere cu 34% a rezervărilor achitate în acest fel.

Acelaşi studiu relevă şi faptul că multe vouchere de acest tip au rămas încă nefolosite.

Voucherele de vacanţă pot fi folosite atât pentru plata cazării, cât şi pentru plata altor servicii turistice, precum masa şi transportul.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii