Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

CORONAVIRUS |
|

Tratamentul Regeneron, pentru bolnavii de COVID-19, va ajunge în spitalele din România luna viitoare

Agenția Europeană a Medicamentului a analizat acest tratament cu anticorpi monoclonali și țara noastră va primi doze începând cu luna noiembrie.
coronavirus

Luna viitoare, tratamentul Regeneron cu anticorpi, pentru bolnavii de COVID-19, va ajunge în spitalele din România. Este vorba despre amestecul de anticorpi monoclonali care imită comportamentul sistemului imunitar și care a fost folosit în tratarea fostului președinte american Donald Trump. Medicamentul va fi folosit și la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, spune medicul Virgil Musta, potrivit RRA.

„Sunt mai multe preparate de anticorpi monoclonali. Acești anticorpi monoclonali au fost analizați de către Agenția Europeană a Medicamentului la 1 octombrie și țara noastră va primi un număr de doze începând cu luna noiembrie. Trebuie să îndeplinești anumite condiții ca să poți să beneficiezi de acest tratament, el e eficient doar în prima săptămână de boală; este foarte scump și noi am așteptat ca cele cinci preparate cu principiul de anticorpi monoclonali să fie acreditate”, a declarat medicul.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii