Cautare
, Contributor

IT |
|

Tranzacțiile financiare reprezintă principala preocupare a europenilor atunci când sunt online

online shopping
Aproape 95% dintre utilizatorii de computere din Europa fac cumpărături și tranzacţii bancare de pe PC-urile, Mac-urile, tabletele și smartphone-urile personale, arată un studiu realizat de B2B International în parteneriat cu Kaspersky Lab.

Astfel, numai 5% dintre respondenţi au declarat că nu folosesc PC-urile sau alte gadget-uri pentru a plăti pentru un film, o melodie, sau un joc, pentru a rezerva un bilet de tren sau de avion, sau pentru a cumpăra diverse produse, pentru a face plăţi către alte persoane, sau pentru a-şi administra finanțele personale.

Cumpărăturile online reprezintă cea mai populară activitate, 87% dintre utilizatori folosind aceste servicii, mai arată studiul citat.

 Activităţile bancare online urmează în clasament în preferinţele respondenţilor, fiind efectuate de 82% dintre utilizatori, pe când aproximativ 59% dintre aceştia au declarat că folosesc în mod regulat servicii de plată online.

De asemenea, datele arată că cei mai mulți utilizatori folosesc PC-ul sau Mac pentru tranzacții financiare online: 82% dintre respondenți folosesc aceste dispozitive pentru a face cumpărături online și 76% pentru activtăţi de online banking.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii