Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Tranzacție pe piața condimentelor: Supremia Grup se extinde pe piețele scandinave

Levente Bara, proprietarul Supremia Grup, principalul jucător de ingrediente alimentare și condimente de pe piața locală, a anunțat, la sfârșitul lunii decembrie, o tranzacție estimată la 3 milioane de euro.
Levente Bara.jpg

Supremia Grup a preluat firmele daneze cu afaceri în condimente, ingrediente alimentare și ambalaje, Tamaco Trading și Tamaco Park, în urma sumei de aproximativ 3 milioane de euro. Cele două firme aparțin grupului danez Tamaco, grup cu venituri anuale de 75 de milioane de euro. În urma tranzacției, Tamaco Trading și Tamaco Park vor fuziona, iar noua companie va continua afacerile pe aceleași segmente.

Potrivit declarațiilor omului de afaceri, achiziția va aduce, în următorii doi ani, o creștere cu 10 milioane de euro a companiei Supremia. Totodată, Levente Bara a precizat că vrea „cel puțin 20% din piața scandinavă de condimente”.

În 2014, Supremia Grup a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 156 milioane de lei și un profit de circa 4 milioane de lei. În ediția din 2015 clasamentului Forbes 500, compania se situează pe locul 318.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii