Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Tranzacție la nivel mondială: IMS Internet Media Services a cumpărat pachetului majoritar al rețelei de publicitate online Httpool

IMS Internet Media Services (IMS), subsidiară a Sony Pictures Television Network şi una dintre cele mai mari companii de vânzări de publicitate online şi media-buying din America Latină, a anunţat astăzi, 6 iulie 2017, achiziţia pachetului majoritar de acţiuni al Httpool, reţea internaţională de publicitate online, cu prezenţă în Europa Centrală şi de Est şi Asia.
Logo_IMS_Original

Dacă organismele de reglementare vor aproba această tranzacţie, aceasta va crea una dintre cele mai mari companii de marketing digital şi vânzare de publicitate online din lume, cu operaţiuni care ar deservi peste 6.000 de agenţii şi branduri în întreaga lume și ar reprezenta Twitter, LinkedIn, Spotify şi alţi peste 5.000 de publisheri globali şi locali în mai mult de 30 de ţări din America Latina, Europa Centrală şi de Est şi din Asia.

Gastón Taratuta, CEO şi fondator IMS: „Această achiziţie îi va permite IMS să dezvolte teritoriile cu cel mai mare potenţial din Europa şi Asia şi să creeze o companie cu adevărat globală. Împreună, IMS şi Httpool pot oferi o soluţie completă de livrare a campaniilor de marketing digital, punând la dispoziţia partenerilor săi cunoştinţe aprofundate despre pieţele locale în care activează şi în acelaşi timp susţinând, prin noile oportunităţi create, activitatea publisherilor locali şi a miilor de profestionişti şi antreprenori din sfera digitală.”

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR ÎN URBAN – IUNIE 2017!

Andy Kaplan, preşedinte Worldwide Networks, Sony Pictures Television:  „Fuziunea dintre IMS şi Httpool va oferi advertiserilor un singur punct de acces pentru implementarea campaniilor de publicitate locale sau globale, iar publisherilor o opţiune de monetizare a conţinutului lor în cele mai dinamice ţări emergente ale lumii.”

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR PE NAȚIONAL – IUNIE 2017

Aljosa Jenko, CEO şi fondator Httpool: „IMS şi Httpool împărtășesc aceeaşi viziune, nu ne puteam imagina un partener mai potrivit. Această tranzacţie reprezintă recunoaşterea tuturor realizărilor noastre anterioare şi o piatră de hotar importantă în activitatea Httpool. Parteneriatul cu IMS va alimenta creşterea noastră şi ne va permite să extindem la nivel global soluţiile pe care le oferim”.

Cu sediul central în Miami, IMS are birouri şi în Brazilia, Mexic, Argentina, Columbia, Chile, Panama, Peru, Ecuador şi Uruguay.

Cele 19 birouri ale Httpool includ India, Hong Kong, Austria, Bulgaria, Cehia, Croaţia, Grecia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Estonia, Letonia, Lituania, Ucraina şi Rusia.

Httpool activează în România din 2008, oferind în prezent clienților săi spații publicitare online și mobile.

Din 2014, regia reprezintă Twitter și din 2015 LinkedIn, activând ca reprezentanța oficială a acestora în România.

Este unul dintre principalii parteneri ai Vodafone România, pentru vânzarea de campanii publicitare pe mobil prin sms-uri și mms-uri.

Httpool România mai vinde pe piața autohtonă și spațiul publicitar pe Wetransfer.com, site-urile rețelei Turner Digital Network, cartoonnetwork.ro și bumerang.ro, dar și Disney.ro.

Bianca Vlaston, Country Manager Httpool România: „Parteneriatul cu IMS va conduce la îmbunătățirea ofertei Httpool România, la un schimb de bune practici și soluții internaționale, o susținere mai solidă și un grad mai ridicat de inovare, de pe urma cărora vor beneficia toți clienții și partenerii noștri  locali. În plus, IMS a dezvoltat o platformă educativă extinsă destinată agențiilor și clienților de publicitate, pe care Httpool o va lansa și în România în curând. De asemenea vom putea oferi și derula campanii cu adevărat globale, în peste 65 de țări, dacă includem și partenerii noștri favoriți.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii