FacebookTwitterLinkedIn

In luna noiembrie a acestui an, CTEAM deschide seria cursurilor din programul Parent as Coach, dedicate nu neaparat parintilor, ci oricarui adult care isi doreste o relatie mai buna cu copilul din viata sa, care este dispus sa invete prin metode experientiale si care este in cautarea unor solutii simple, cu efect pe termen lung.

Programul Parent as Coach ofera tehnici eficiente, care permit construirea unei relatii puternice si iubitoare cu oamenii mici. Concret, programul ofera abordari pe care le poti folosi pentru a-ti ajuta copilul sa se dezvolte de la un copil centrat emotional intrun adult increzator, orientat catre posibilităti si iubitor. In timpul cursului, ai ocazia sa exersezi abilitati simple de coaching pentru a crea incredere, pentru a asculta profund si pentru a pune acele intrebari care conecteaza copilul la abilitatile sale in curs de dezvoltare.

Structurat in 4 module, cursul urmareste cele mai importante tipuri de siguranta pe care este important sa o asiguram copiilor nostri: siguranta fizica, emotionala, relationala si cea mentala. Pe parcursul celor 4 intalniri ai, asadar, ocazia sa inveti cum sa gestionezi in mod eficient situatiile dificile cu tehnici de coaching testate in timp, cat si sa exersezi capacitatea de a sustine si a motiva copilul intr-un mod pozitiv cu tehnici de comunicare care permit conversatii sincere si deschise.

In plus, cursul aplica elemente de storytelling pentru a dezvolta imaginatia copilului, pe de o parte pentru a ii exersa abilitatile cognitive, precum si pentru a incuraja o legatură profunda si iubitoare intre tine si copilul tau, si pe de alta parte – pentru a descoperi cum sa pastrezi spatiu pentru propria putere a copilului, care il ajuta in a creste ca adult.

Agenda programului cuprinde, printre altele, discutii despre importanta conectarii fizice, nivelurile logicii, pozitia de coach in relationarea cu copilul, gestionarea momentelor negative, invatarea prin joaca, construirea obiceiurilor sanatoase, principiile Ericksoniene, incurajarea copilului si viziunea familiei.

Modulele I-IV vor fi sustinute de traineri certificati Erickson. Va asteptam cu prajituri, ceai, cafea, pereti tocmai buni de desenat si piese de lego in Calea Grivitei 8-10, etaj 1.

Inscrierea se face pentru toate cele 4 module, prin email la: hello@cteamgroup.ro, pe Facebook la https://www.facebook.com/PACerickson/ sau pe Instagram: https://www.instagram.com/parentascoach/.  Pana la data de 1 octombrie 2018, beneficiati de tarife early bird.

In 2017 Cteam a adus in Romania scoala de coaching Erickson Coaching International, una din cele mai renumite scoli de coaching din lume, cu peste 40.000 de absolventi in 27 de tari si sediul central in Vancouver, Canada.

Cteam este una dintre companiile reputate in piata de resurse umane, parte a Cteam Grup, cu birouri in Bulgaria, Bosnia-Herzegovina, Croatia, Moldova, Republica Ceha, Romania, Serbia, Slovakia si livreaza servicii de consultanta (compensatii & beneficii, studii salariale, evaluarea si gradarea posturilor, etc.), recrutare & selectie, administrare de personal, training & teambuilding (HR, vanzari, leadership & management, abilitati specifice), coaching, atat in Romania, cat si p e pietele din Europa unde este prezenta.