FacebookTwitterLinkedIn

Odată cu această tranzacție, capitalul total atras de TransferGo ajunge la suma de 17,8 milioane de euro.

Contribuțiile au fost generate de investitori din Statele Unite, Vostok Emerging Finance, Practica Capital și Revo Capital din Turcia.

Ecosistemul european al start-up-urilor fintech este unul dinamic și are un potențial mare de creștere, iar asta se reflectă asupra businessului nostru. Ultimul trimestru a fost unul cu adevărat special pentru echipa TransferGo. Am dublat achiziția lunară și am depășit 1 miliard de euro transferați prin intermediul serviciilor noastre de la începutul activității, înregistrând astfel creșteri de 100%, de la an la an. Noile investiții au ca scop susținerea extinderii companiei, cu accent pe diversificarea serviciilor pe care le oferim”, a declarat Daumantas Dvilinskas, CEO al TransferGo.

Potrivit Băncii Mondiale, aproximativ 80% dintre oameni fac în continuare transferuri de bani internaționale utilizând bani lichizi. Pe acest fond, piața de transferuri digitale are un potențial de creștere considerabil. Se estimează că aceasta se va majora de cinci ori, în următorii șapte ani, iar cea mai rapidă evoluție se va observa în Europa.

TransferGo oferă servicii rapide şi la costuri mici, atât persoanelor fizice, cât şi companiilor. Serviciul online are peste 600.000 de consumatori în întreaga lume, care au reușit astfel să economisească un total de peste 20 de milioane de euro, comparativ cu alte instrumente disponibile pe piață.

Până în prezent, românii au trimis peste 100 de milioane de euro prin intermediul serviciilor TransferGo, la o valoarea medie a fiecărei tranzacții de peste 420 de euro.

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, în timp real, între 47 de țări din întreaga lume. Compania a fost înființată în anul 2012, în Marea Britanie, sediul central se află în Londra, iar alte birouri sunt în Vilnius, Berlin și Varșovia. Banii sunt transferați printr-un model digital, din cont în cont, ceea ce înseamnă că banii nu trebuie să părăsească țara: banii sunt transferați local-in local-out.

Românii au tranzacționat, prin intermediul TransferGo, peste 20 de milioane de euro în primul trimestru al anului 2018

Compania este activă pe piața din România din iunie 2015.

În primele trei luni ale anului 2018, TransferGo a facilitatat transferuri în valoare totală de peste 130 de milioane de euro între 46 de țări la nivel global. Românii au trimis, prin intermediul companiei, peste 20 de milioane de euro, dublu față de aceeași perioadă a anului trecut.

TransferGo: Românii au efectuat transferuri de peste 57 mil. euro în 2017, în creștere cu 60%

Anul trecut, românii au efectuat, prin intermediul TransferGo, transferuri de peste 57 de milioane de euro, în creștere cu 60% față de anul anterior.