FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltarea noului Transfer.ro a presupus investiţii în programare şi design, achiziţionarea de hardware (pentru dublarea capacităţii de stocare), diversificarea serviciilor de colocare, creşterea capacităţii de interconectare cu principalii provideri de internet din România şi Europa, a anunțat compania.

 Pentru a confirma siguranţa serviciului, Transfer.ro a fost supus unui audit de securitate realizat de echipa Cyber Smart Defence.

“Am gândit noua versiune pentru oamenii care muncesc şi care vor să aibă garanţia că fişierul lor a ajuns repede şi sigur acolo unde trebuie, fără să plimbe stickuri sau să îşi bată capul cu ftp-uri”, a declarat Cristian Diţoiu, fondator Transfer.ro.

În ultimul an, Transfer.ro a expediat aproape 4 milioane GB de date către aproximativ 22 de milioane de destinatari. Fişierele trimise prin Transfer.ro în 2012 au parcurs o distanţă echivalentă cu înconjurul Pământului de 900.000 de ori. Transfer.ro este în top 10 consumatori de bandă de internet din România.

Prin această versiune a serviciului oferă pot fi transferate fişiere de peste 4 GB, fără limită de stocare, cu confirmare de primire şi fără anunţuri publicitare în contul personal.