Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Energie |
|

Transelectrica are de recuperat creanţe de 47,5 milioane de lei

Transelectrica are de recuperat creanţe în valoare de 47,5 milioane de lei, la data de 21 septembrie 2020, pentru serviciul de transport al electricităţii.  
transelectrica.jpg

Cea mai mare sumă, respectiv 26,9 milioane de lei, o are de recuperat de la firme aflate în procedură de faliment, precum Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare (RAAN), care trebuie să plătească 6,2 milioane de lei, Total Electric Oltenia – 3,1 milioane de lei, Romenergy Industry – 3 milioane de lei, arată un document postat pe site-ul companiei, informează Agerpres.

Transelectrica, operatorul de transport şi de sistem pe piaţa de energie electrică din România, are de recuperat sume de bani și de la clienţii aflaţi în procedură de insolvenţă, în valoare de 17,5 milioane de lei, cei mai mulţi de la Petprod – 5,6 milioane de lei, CET Govora – 1,8 milioane de lei şi Fidelis Energy – 1,7 milioane de lei.

De asemenea, mai sunt clienți în procedură de lichidare juridică care datorează 2,9 milioane de lei către Transelectrica.

Compania este deţinută de statul român, prin Secretariatul General al Guvernului – 58,6% din acţiuni, restul fiind tranzacţionate la Bursa de Valori Bucureşti.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii