Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

,,Trăind printre demoni 2” , din1 iulie la cinema

Lorraine și Ed Warren revin pe marile ecrane într-o nouă aventură de groază inspirată de fapte reale.
Traind printre demoni___2 (2)

Vi s-a întâmplat vreodată să simțiți o prezență stranie lângă voi la cinematograf, atunci când vizionați un film de groază? Cum ar fi dacă, în mijlocul unei secvențe pline de suspans, o mână v-ar atinge pe gât de undeva din spate? Aceste lucruri mi s-au întâmplat la vizionarea pentru presă a filmului ”Trăind printre demoni 2” (The Conjuring 2), organizată de Freeman Entertainment la Grand Cinema Digiplex din Shopping City Băneasa. Inițial, am crezut că spectatorul din spate are chef de glume și m-am întors, destul de enervat, ca să-l apostrofez. Am descoperit însă că pe scaunul din spate stătea personajul malefic din film – de fapt, evident, o persoană deghizată în el.

Deși amuzantă, această glumă a organizatorilor nu a sporit teama provocată de peliculă, ba dimpotrivă, a mai liniștit spiritele. Iar spiritele din sală trebuie să fie liniștite atunci când urmărești un film precum ”Trăind printer demoni 2”, pentru că cele de pe ecran sunt suficient de neliniștite.

„Me, Before You”: un film de la care pleci mulțumind pentru viața pe care o duci zilnic

Un thriller supranatural produs de New Line Cinema, „Trăind printre demoni 2” revine tot în regia lui James Wan, după succesul înregistrat de „Conjuring” şi aduce în prim plan un alt eveniment din dosarele renumiţilor demonologi Ed şi Lorraine Warren.

afis conjuring 2 finalReluându-şi rolurile, Vera Farmiga („Sus, în aer”), nominalizată la Oscar şi Patrick Wilson, sunt Lorraine şi Ed Warren, care, într-una dintre cele mai terifiante investigaţii paranormale ale lor, călătoresc în nordul Londrei, pentru a ajuta o mamă să-şi crească singură cei patru copii, într-o casă plină de spirite rele.

Filmul vine după primirea extrem de bună a filmului lui Wan „Trăind printre demoni”, care a marcat cea mai bună lansare a unui film de groază original. Filmul a avut încasări de 319 milioane de dolari la nivel mondial şi rămâne cel de-al doilea film horror, din punct de vedere al încasărilor, din toate timpurile, după „Exorcistul”.

Din distribuţie mai fac parte Frances O’Connor care este mama singură, Madison Wolfe şi nou-veniţii Lauren Esposito, Patrick McAuley şi Benjamin Haigh în rolurile copiilor ei, Maria Doyle Kennedy, Simon Delaney, Franka Potente şi Simon McBurney.

Scenariul este semnat de Chad Haynes şi Carey W. Hayes, James Wan şi David Leslie Johnson, după o poveste de Chad Hayes, Carey W. Hayes şi James Wan. Peter Safran şi Rob Cowan care au colaborat înainte la „Trăind printre demoni”, au produs filmul împreună cu Wan. Producători executivi au fost Toby Emmerich, Richard Brener, Walter Hamada şi Dave Neustadter.

În spatele camerei, au mai colaborat cu Wan, directorul de imagine nominalizat la Premiul Oscar Don Burgess („Forrest Gump”, „42”) şi scenograful Julie Berghoff, editorul Kirk Morri, creatoarea de costume Kristin M. Burke şi compozitorul Joseph Bishara.

New Line Cinema prezintă o producţie Safran Company/Atomic Monster Production, un film de James Wan, distribuit internaţional de Warner Bros. Pictures „Trăind printre demoni 2” are premiera în cinematografele din România pe 1 iulie 2016.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii