Cautare
, Contributor

Travel |
|

Train Delivery, eveniment de cultură urbană, la Gara de Nord

cfr.jpg
CFR SA, Gara de Nord și Street Delivery organizează Train Delivery, eveniment care dorește să marcheze noua poziționare a Gării de Nord, aceea de spațiu al culturii urbane.

În weekend-ul 28-30 iunie, gara va găzdui spectacole de muzică, teatru, arhitectură și arte urbane, al caror rol este cel de a reafirma spațiul gării ca obiectiv turistic, urbanistic și cultural.

Peronul 14, cel mai larg din toata Gară va fi tranformat într-o scenă de muzică, spectacol, arhitectură și arte urbane.

,,Aducem un tren de la Remiza Specială Mogoșoaia, pe care-l garăm ca să gazduiască expoziții foto, instalații și performance în compartimente. Graffiti pe vagoane, party pe peron, filme de calatorie, teatru feroviar și muzica Gării de Nord prin oamenii care au cântat-o de-a lungul vremii (de la Corina Chiriac si Gabriel Dorobantu la Rimaru si Norzeatic). Muzeul Căilor Ferate, aflat în vecinatatea Peronului 14, iși va deschide porțile către Train Delivery între orele 10 si 20. Sălile de asteptare, Salonul Regal, panoul de informații vor fi și ele parte activă a povestii”, au mai transmis organizatorii.

Tot in ideea de optimizare a comunicării cu publicul să, Gara de Nord și-a lansat, de curând, profilul de facebook , unde călătorii, ca și non-călătorii, pot interacționa direct cu instituția.

„Gara de Nord este principalul nostru brand și trebuie să-i refacem imaginea ramasă în urma vremurilor. Vrem să oferim Gării un suflu de prospețime și vrem s-o readucem acolo unde ii e locul: un spațiu de tradiție al Bucureștiului, alături de Arcul de Triumf, Ateneul Român, Parcul Cișmigiu, Calea Victoriei sau Bulevardul Kiseleff. Train Delivery este doar începutul acestei reîmprospătări”, spune Sorin Mîndruțescu, noul președinte al Consiliului de Administratie CFR.

Street Delivery este un eveniment care și-a desfășurat anul acesta a opta ediție și a atras un numar de aproximativ 35.000 de vizitatori.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii