Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

„Train on the Bridge” – sau hotelul suspendat deasupra celui mai mare parc natural din Africa de Sud

La sfârșitul anului acesta sau la începutul lui 2021, hotelul „Train on The Bridge” își așteaptă oaspeții. Este un hotel cu totul deosebit: cele 24 de camere sunt foste vagoane de tren suspendate deasupra celui mai mare parc național din Africa de Sud. Cu alte cuvinte, hotelul este construit pe podul istoric Skukuza, locul unde au sosit, în anii '20, primii vizitatori ai rezervaţiei Kruger.
 aboneaza-te
Train on the Bridge Africa de Sud

Împreună cu „Bridge House”, o serie de șapte camere construite pe pământ și situate în apropiere, „Train on the Bridge” va forma complexul hotelier Kruger Shalati. Tarifele pentru un adult încep de la 430 de dolari pe noapte. Viitorul complex Kruger Shalati se află la cinci ore de mers cu mașina de Johannesburg, în inima Suzuka, cea mai mare popas din Kruger.

Kruger a devenit primul parc național din Africa de Sud în 1926. Este comparabil cu Slovenia ca suprafață, fiind una dintre cele mai mari rezervații de animale sălbatice din Africa. Podul Skukuza, suspendat la aproximativ 15 metri deasupra râului Sabie, este locul unde unii dintre primii vizitatori ai parcului au înnoptat în anii 1920.

Înainte ca turismul și campingurile să capete avânt, cei care veneau în parcul național foloseau trenul atât ca mijloc de transport, cât și ca spațiu de odihnă. Dormeau în vagoane și pregăteau mâncarea la focuri de tabără, a explicat pentru Business Insider Judiet Barnes, general manager la Kruger Shalati.

„Train on the Bridge” va avea zonă de lounge, punte de observație și piscină conectată la fiecare cameră prin pasarele exterioare. Ca să ia masa, oaspeâii vor trebui să coboare pe uscat și să meargă la Bridge House. Hotelul nu este încă gata, dar acceptă rezervări pentru anul următor. Interioarele vor fi opulente, dar, în același timp, elegante. Pereții cu vedere spre râu vor avea ferestre din podea până la tavan, iar mobilierul va aduce un omagiu artei și designului local.

Tarifele pentru toate cele 31 de camere ale complexului Shalati includ mâncare, selecții fine de băuturi alcoolice, transferuri de la și către Aeroportul Skukuza, precum și două plimbări pe zi în mașini Land Lover decapotabile. Dacă îți dorești un tur privat, poți închiria un autovehicul pentru încă 460 de dolari pe zi.

FOTO: Kruger Shalati Lodge/Shutterstock

Sursă: www.businessinsider.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii