Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Train Your Brain organizează cursul Best Management & Leadership Train Week – End, ce învață managerii să-și atingă obiectivele

Train Your Brain, una dintre cele mai active si apreciate companii de training si conferinte, va organiza in datele de 11 si 12 noiembrie 2016, Best Management & Leadership Train Week – End, la Grand Hotel Continental, Bucuresti.
 aboneaza-te
tyb

Obiectivul cursului este acela de prezenta in ansamblu si detaliat deopotriva, toate elementele si tehnicile folosite de catre un manager pentru a-si atinge obiectivele cu ajutorul echipei sau echipelor si departamentelor companiei.

Vei deprinde tehnici de constructie a obiectivului, stabilire a strategiei de atingere a acestuia, de analiza a indicatorilor de performanta, dar si tehnici ce te vor dezvolta ca si leader, cum ar fi: de motivare a echipei, dezvoltare prin feedback, delegare catre membrii acesteia si nu in ultimul rand, de conducere situationala a membrilor echipei, in functie de gradul lor de maturitate.

Acest curs se doreste a fi, pe langa o radiografie a stilului de leadership folosit de catre tine in prezent, un ghid practic ce iti aduce instrumente ce vin din experienta unor manageri de mare notorietate, pentru a fi folosite in activitatea ta zilnica la “carma” echipei sau companiei.

Train Your Brain a fost lansat de catre Alexandru Baltat in toamna anului 2012 si, de atunci, a organizat peste 100 de evenimente, seminarii, conferinte si traininguri open dar si inhouse, la care au participat peste 2000 de persoane din mai mult de 500 de companii din Bucuresti si din tara.

Pentru program, agenda detaliata a Best Management & Leadership Train Week – End si inscriere accesati www.trainyourbrain.ro.

Evenimentul este sustinut de Forbes Romania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii