Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Traian Băsescu s-a înscris în PMP

Fostul președinte al României a anunțat vineri că s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară, potrivit Mediafax.
vorbeste-liber-traian-basescu9531_11418500

Traian Băsescu a precizat că cel mai important motiv pentru revenirea sa pe scena politică ste apărarea mandatelor sale prezidențiale.

Congresul Partidul Mișcarea Populară (PMP) va avea loc pe 24 octombrie, la Sala Palatului. Conform Mediafax, PMP va fi cunoscut sub un alt nume, devenind „Mișcarea Populară” și urmând să-și schimbe sigla și să opteze pentru una asemănătoare celei Partidului Popularilor Europeni.

În urmă cu o săptămână, Traian Băsescu declara că până în data de 10 octombrie se va înscrie în PMP, pentru că intenționează să creeze „un partid nou, care să nu fi fost implicat în toate compromisurile perioadei de tranziție”.

Totodată, fostul președintele al României nu a exclus posibilitatea de a candida, din nou, la Primăria Capitalei. „E şi o întrebare şi o spaimă pentru unii. Va candida sau nu Traian Băsescu la Primaria Capitalei? Nu mi se pare că cineva care a fost preşedinte mai intră într-o competiţie locală, însă în politică nu faci doar ce vrei. Trebuie să faci şi ce trebuie. Vedem. Ar valorifica ce pot eu aduce ca electorat”, a declarat Traian Băsescu într-un interviu acordat ziarului Adevărul, potrivit Mediafax.

PMP a fost înființat în urma alegerilor parlamentare din 2012.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii