Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Tragedia din clubul Colectiv: Două persoane au decedat duminică dimineață la spital

Bilanțul produs în urma tragediei de la clubul Colectiv din Capitală a ajuns la 28 de morți și aproximativ 200 de răniți, informează Agerpres.

UPDATE:

Raed Arafat a anunțat că numărul persoanelor care și-au pierdut viața a ajuns la 29. Cealaltă persoană era internată la Spitalul de Arși.

 

O pacientă rănită în incendiul de la clubul Colectiv a decedat duminică dimineața la Spitalul Bagdasar-Arseni, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al spitalului, doctorul Florin Bica. Tânără de 31 de ani. Cel puțin 35 de răniți sunt în stare critică.

Legiști vor face duminică primele autopsii, pe aproximativ 20 dintre trupurile neînsuflețite ale victimelor, iar procurorii vor începe audierile.

Potrivit Mediafax,, cele trei trupuri neînsuflețite de la INML au fost identificate duminică dimineață. Este vorba despre Claudiu Petre, eroul dispărut, Andrei Petru Bucă și Livia Stan. În acest moment, autopsiile se află în curs de desfășurare

CEL MAI GRAV ACCIDENT DIN ULTIMII DOI ANI. CINE SUNT ACȚIONARII CLUBULUI ÎN CARE S-A PRODUS INCENDIUL DE VINERI SEARĂ ȘI CE MĂSURI AU LUAT AUTORITĂȚILE ÎN URMA TRAGEDIEI

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii