FacebookTwitterLinkedIn

Programul dezvoltat de Coreea de Sud va asigura TPS Engage cu suportul tehnic și financiar pentru dezvoltarea business-ului în Asia, iar în primă fază în Seul, cu scopul stabilirii unei companii cu sediul în această țară.

Prima fază a programului durează patru luni, iar în urma deciziei fiecărui startup si a juriului local, companiile vor primi suport și pentru următoarea perioadă.

Matei Psatta, co-fondator și CMO TPS Engage: „Asia a fost dintotdeauna o piață extrem de interesantă pentru noi, însă știam că avem nevoie de suport local pentru a ne putea dezvolta cu viteza pe care ne-o dorim și pe care am reușit s-o atingem în România și CEE. Din fericire, Coreea de Sud e în poziția perfectă pentru a ne oferi acest suport. Urmează o perioadă extrem de interesantă atât pentru noi, cât și pentru industria de outdoor digital – absolut totul se va schimba în următorii ani”.

TPS Engage este o companie internațională parte din acceleratorul global Techstars. Specializată în tehnologie dinamică pentru ecrane digitale outdoor și indoor, compania TPS Engage reinventează outdoor-ul digital printr-o platformă de tip marketplace accesibilă companiilor de orice dimensiune.