Cautare
, Contributor

Tech |
|

TP-Link triplează performanța rețelelor Wi-Fi

Producătorul global de echipamente de rețea pentru consumatorii finali și companii TP-Link extinde gama de routere wireless cu două noi soluții pentru Wi-Fi: Gigabit Tri-Band Archer C5400 și routerul wireless dual-band C3150 cu suport pentru Multiple User – Multiple-Input Multiple-Output.
Archer C3150.3

Ambele routere sunt destinate unor activități cu consum sporit de bandă, cum ar fi gaming-ul multiplayer online sau streaming-ul 4K. Archer C3150 va fi disponibil pe piață din acest trimestru, iar Archer C5400, din al doilea trimestru.

Routerul tri-band Archer 5400 concentrează semnalul Wi-Fi către mai multe dispozitive și conectează fiecare dispozitiv la rețeaua Wi-Fi, proritizând traficul la nivelul rețelei. Tehnologiile 4-stream și NitroQUAM permite o rată de transfer de până la 5.400 Mbps, în bandă de 2.4GHz (1000Mbps) și două benzi de 5GHz (2167 Mbps). Tehnologia Multiple User – Multiple-Input Multiple-Output (MU-MIMO) îmbunătățește conexiunea routerului la dispozitive mobile și oferă o conexiune Wi-Fi de trei ori mai mare în timpul gamingului și al streamingului pe dispozitive multiple, în timp ce Smart Connect menține dispozitivele conectate pe orice conexiune disponibilă. Procesorul dual-core de 1,4Ghz și cele trei procesoare secundare asigură conexiuni rapide, iar cele opt antene cu amplificatoare de mare putere și tehnologie beamforning furnizează acoperire maximă.

Compania este prezentă pe piața românească din 2005. În 2014, TP-Link România a raportat o cifră de afaceri de 55,2 milioane de lei și un profit de circa 20 de milioane de lei.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii