FacebookTwitterLinkedIn

Device-urile acoperă toate gamele (high-end, mid și entry-level), sunt dual SIM, LTE, și folosesc sistemul de operare Android.

”După 20 de ani de prezență exclusivă în domeniul networking, din care cinci în poziție de lider la nivel global, venim pe piață cu o nouă strategie care pune în prim plan dispozitivele smart pentru a răspunde mult mai bine cerințelor clienților noștri și stilului lor de viață conectat. TP-Link este singurul producător de networking care își concepe, produce și testează integral produsele exclusiv intern, lucru care se reflectă în fiabilitatea, calitatea și prețul produselor noastre. Experiența dobândită până acum ne ajută să ne extindem cu noi categorii din gama smart home, smartphone și a accesoriilor smart”, a declarat Hermes Song, director general TP-Link România.

 Caracteristicile primelor telefoane TP-Link

Neffos C5Max

Modelul de top, Neffos C5 Max, are ecran IPS Full HD (1080p) de 5,5 inchi și rulează un procesor MediaTek MT6753 octa-core pe 64 de biți, tactat la 1,3GHz. Are o memorie RAM de 2GB, capacitate de stocare de 16GB și slot microSD pentru card de până la 32GB.

C5 Max are o cameră principală de 13MP și o cameră frontală de 5MP. Deschiderea mare a diafragmei F2.0 a camerei principale permite realizarea unor fotografii de calitate în orice moment al zilei. Bateria telefonului este Li-Po de 3045mAh, iar carcasa acestuia este realizată din policarbonat, telefonul cântărind 160 de grame.

Neffos C5

Modelul mid-range, Neffos C5, are un ecran IPS HD (1280p) de 5 inchi, o cameră principală are 8MP, cu mod inteligent și 30 de filtre, precum și blitz dual-LED, iar camera secundară are 5MP.

Neffos C5L_2

Modelul entry Neffos C5L are un ecran de 4,5 inchi, rezoluție FWVGA (854x480p), procesor Snapdragon 210 quad-core, 1GB RAM și 8GB capacitate de stocare, ce poate fi extinsă cu până la 32GB cu ajutorul unui card microSD. Acest model este dotat cu o camera principală de 8MP, o cameră frontală de 2MP, oferă conectivitate LTE 4G și o baterie de 2000mAh.

Prețurile recomandate pentru cele trei terminale sunt 899 lei pentru modelul C5 Max, 649 lei pentru modelul C5 și 429 lei pentru modelul C5L.

Compania, sub o nouă identitate

Odată cu noua strategie corporate, TP-Link își lansează și o nouă identitate vizuală care reflectă noua filozofie orientată către client a companiei și un nou slogan – ”Reliably Smart” – ce subliniază extinderea portofoliului cu produse din gama dispozitivelor inteligente.

TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband, cu distribuție în peste 120 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume.