Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Toyota și John Deere își suspendă activitatea de la Tianjin

Producția de mașini din China a fost afectată după exploziile ce au avut loc săptămâna trecută, la Tianjin, anunță BBC.
8. Toyota

Toyota și John Deere au întrerupt activitatea din fabricile situate lângă portul din Tianjin, după exploziile în urma cărora 100 de oameni și-au pierdut viața.

Liniile de producție Toyota vor fi închise până miercuri, în timp ce activitatea din fabrica John Deere a fost întreruptă pe o perioadă nedeterminată.

Totodată, reprezentanții Renault au anunțat că 1.500 de mașini importate au fost spulberate în urma exploziilor, iar Volkswagen a declarat că 2.700 de modele au fost distruse din același motiv.

Toyota a anunțat că mai mult din 50 de angajați au fost răniți. Cei mai mulți angajați se aflau în concediu, iar explozia nu a avut nici un impact asupra producției de mașini. ,,Cu toate acestea, până pe 19 august, activitatea va fi întreruptă în întreaga fabrică”, au declarat reprezentanții Toyota.

Compania americană John Deere a suspendat de asemenea activitatea din Tianjin, pe o perioadă nedeterminată, după ce câțiva din angajați au fost răniți. Fabrica John Deere din Tianjin se ocupă în principal cu producerea de echipament pentru agricultură și construcții, precum și cea de motoare pentru piața asiatică.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii