FacebookTwitterLinkedIn

Cele 81 de vile oferă o panoramă de neuitat asupra Golfului Thailandei, chiar și din cada de baie, iar apusurile de aici sunt unice în lume.

Pentru cei care doresc să experimenteze luxul la superlativ există Conrad Royal Ocean View Pool Vila. Fiecare dintre acestea are un design contemporan, de inspirație thailandeză, fiind decorată cu opere ce aparțin unor artiști faimoși, dar și cu artefacte. Arta se îmbină aici cu tehnologia de ultimă generație, iar internetul de mare viteză și rețelele securizate îți vor garanta că orice problemă inopinată legată de job poate fi rezolvată în cel mai scurt timp.

Cina la Jahn, bijuteria culinară a locului, va fi o experiență încântătoare și romantică. Aici, mâncarea thailandeză tradițională a fost reinventată într-o manieră minimalistă și cool, iar desertul classic mango sticky rice este „heavenly”. Zest, al doilea restaurant al resortului, este specializat pe bucătăria mediteraneană, în vreme ce Azure Bar &Grill este situat în aer liber pe marginea piscinei infinity și este perfect pentru oaspeții care își doresc să servească masa într-o locație mai relaxată.

Spa-ul hotelului este faimos în întreaga lume, multipremiat și oferă un meniu de tratamente axat pe tehnici thailandeze tradiționale menite să restabilească echilibrul natural al organismului. Se folosesc doar produse și uleiuri naturale, preparate local după rețete vechi de mii de ani. Orele de Yoga și Thai Chi au loc în fiecare dimineață pe marginea piscinei, iar amatorii de senzații tari pot fi inițiați în Thai Box. Conrad.com.

Primul Krug Champagne Bar din Spania

Hotel Ritz by Belmond din Madrid a inaugurat recent primul Krug Champagne Bar de pe teritoriul Spaniei. Amplasat în lobby-ul hotelului, un palat în stil baroc din inima Madridului, acesta este primul bar din lume ce servește Clos du Mesnil la pahar! Exclusivistul meniu include băuturi precum Krug Grande Cuvée, Krug Rose și colecția vintage Krug Collection 1989. Cunoscătorii au posibilitatea de savura aceste șampanii cu preparate specifice precum stridiile, jamonul iberic sau caviarul beluga. r

Un altfel de Paște de la Aman Sveti Stefan

La pitorescul hotel Aman Sveti Stefan din Muntenegru, Francesc Miralles, un expert celebru în medicina chineză, va găzdui câteva programe cu ocazia Paștelui, încorporând diferite concepte ale medicinei tradiționale chineze pentru a restabili echilibrul corpului. Ședințele se vor desfășura între 1 și 15 aprilie 2015 la Vila Milocer, o vilă impunatoare de piatră, situată pe malul mării. Acestea vor include trei mese pe zi, alcătuite după un meniu wellness, sesiuni zilnice de Tai Chi sau yoga și meditație, consultații și sesiuni de acupunctură la venire și la plecare, tratamente spa, prelegeri pe teme de wellness și tratamente cu medicamente chinezești pe bază de plante. aman.com

Poptails, noul trend la Bangkok

Selecția inspirată de cocktail-uri de la Sky Bar, atmosfera unică și peisajele spectaculoase pe care le poți admira de la etajul 63 au transformat această locație într-una de referință pe scena vieții de noapte din Bangkok. La bar îl veti găsi pe mixologul Ron Ramirez, care a făcut o misiune proprie din a propulsa cultura cocktail-urilor din Bangkok către noi și noi înălțimi. Cea mai nouă creație a lui poartă denumirea de „Poptail-uri”, termen care derivă din două cuvinte: Popsicle (înghețată) și cocktail. Este vorba despre noua serie de cocktail-uri unice, disponibile la Sky Bar-ul hotelului Lebua  începând cu luna aprilie. Ideea este originală, iar distracția și entuziasmul sunt garantate.

Accent pe fitness la Hotel Arts din Barcelona

Experimentează cea mai sănătoasă evadare din cotidian cu ajutorul inovatoarelor pachete de fitness oferite de Hotel Arts din Barcelona. Vei sta într-o cameră de lux și te vei bucura de un mic dejun sănătos la Cafe Veranda, la toate acestea adăugându-se un kit special pentru alergători care îți va satisface toate nevoile nutriționale într-o zi de antrenament.

La Hotel Arts vei avea parte de un antrenor personal care îți va însufleți sesiunile de antrenament, combinând sportul cu vizitarea principalelor atracții ale Barcelonei. Programele pentru începători și cele intermediare te vor conduce către parcul Citadella, Arcul de Triumf sau faimosul bulevard Las Ramblas. Alergătorii avansați pot ajunge chiar până în istorica zona Born, la fântâna Montjuic sau la Sagrada Familia. La final, te poti bucura de un masaj relaxant la 43 The Spa, cu vedere la plaja din Barcelona. Experții de la 43 The Spa iți vor oferi o gamă variată de tratamente pentru a-ți termina sesiunea de antrenament în cel mai relaxant mod posibil. Pentru informații suplimentare trimiteți un email la artsreservations@ritzcarlton.com